Превземања упатства, програми и останати кориснички датотеки...

Областа за превземања содржи прирачници, алатки и други дадотеки кои можеби ќе Ви затребаат.

 Датотеки

Putty
برنامه ای برای وصل شدن به ssh سرور
Големина: 0 B
VNCviewer
Големина: 0 B